Ergene Belediyesi ilçede yer alan park, yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarının kalitesini arttırmaya devam ediyor.
Ergene’nin çeşitli mahallelerindeki yeşil alanların bakımını titizlikle yapan Ergene Belediyesi ekipleri bir yandan da ilçedeki yeşil alanlara yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Ergene halkının doğayla bütünleşmesi için yoğun mesai harcayan ekipler Ergene’nin cadde ve sokaklarının da modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarına devam ediyor.
Park ve yeşil alanlarda düzenli olarak çim biçimi ve ot temizliği gerçekleştiren belediye ekipleri, çocukların parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirebilmeleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Parkların bakım, onarım ve tadilatları yapılırken, oyun grupları da kontrol ediliyor.
Karamehmet Mahallesi’ndeki parklara bakım yapan ekipler mahallenin meydanında düzenleme çalışması yaptı.Yapılan çalışmalar ile parkların ve yeşil alanların daha nezih ve daha modern bir görünüm kazanacağını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergeneliler parklara yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizler de vatandaşlarımızın ilçe genelinde yer alan parkların keyfini kaliteli bir biçimde çıkarabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yeşil alanlardaki çimler biçiliyor. Yabani otlar temizleniyor. Tüm bunların yanı sıra yeni park ve yeşil alanları ilçemize kazandırmak için de çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.
4GÜLÇİN KIYICI
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Yeşil alan çalışmaları
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Albayrak Suya Zam İddialarına Yanıt verdi
-
Vali Yıldırım’dan Kızılay Haftası mesajı
-
Çalışma grubu toplantısı
-
‘‘Bu mirası gelecek nesillere teslim etmek istiyoruz’’
-
Cumhuriyet Bayramı kapsamında Malkara’da çelenk sunuldu
-
10 bin adet kandil simidi dağıtıldı
-
Çerkezköy’de çelenk sunma töreni
-
Vatandaşlara Kandil simidi ikramı
-
Selimiye Camisi’nde Mevlit Kandili
-
Kırklareli’nde deniz dibi temizliği yapıldı
-
Tarihi şehirleri ve savaşları yaptığı diorama çalışmalarıyla canlandırıyor
-
Edirne ve Kırklareli’nde Cumhuriyet coşkusu